Підвищення ціни на поліуретан eco pur C

12 Квітня 2021 року
Підвищення ціни на поліуретан eco pur C

Вельмишановні Партнери!

З початку 2021 року всі ми разом стали свідками дуже нестабільної ситуації у світі і ринок хімічної сировини не став виключенням. Такі великі постачальники, як: BASF, BAYER / covestro, evonik, SOLVAY, Dow Chemicals та Exxon оголосили про "форс-мажор" або обмежили заплановані поставки. За цим негайно слідує поступове зростання цін на сировину. Ситуація безпрецедентна, так за останні 2 тижні ціни на пластифікатори зросли вдвічі. Всі перераховані вище фактори не дозволяють нам утримувати ціни на продукцію, яку ми постачаємо без змін. На жаль, як повідомляють наші постачальники, не слід очікувати покращення ситуації у найближчі місяці, що не дозволяє нам гарантувати ціни в майбутньому. Також не можна виключати, що цього року будуть потрібні подальші корегування вартості, про що ми будемо інформувати Вас додатково.

Наразі змушені повідомити про корегування ціни на герметик eco pur C до 2,30 євро за літр починаючі з 26 квітня 2021 року.

Ми хотіли б підкреслити, що ця зміна цін на герметик спровокована винятково зовнішніми факторами. На даний момент всі наші дії спрямовані на те, щоб забезпечити доступність герметика eco pur C в кількостях, що дозволяють реалізацію замовлень наших клієнтів без затримок.

Сердечно дякуємо за Ваше розуміння та плідну й конструктивну співпрацю!

Щиро Ваша,
Команда Вікно Центр



Возврат к списку

© Вікно Центр 2016-2023



м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14
м. Пустомити, вул. Космічна, 5
м. Дніпро, вул. Д.Галицького, 2а

E-mail: info@viknocenter.com.ua
Телефон:
+38 (044) 503-08-30
+38 (067) 443-23-49
Впроваджено
VSRT3S1_VILKA