SALAMANDER про стягнення пов’язаної зі здорожчанням сировини доплати

24 Квітня 2021 року
SALAMANDER про стягнення пов’язаної зі здорожчанням сировини доплати

Вельмишановні Партнери!

Найважливішим фактором успіху та нашим найвищим пріоритетом є гарантування безперебійних та своєчасних поставок нашим клієнтам.

І досі нам це добре вдавалося у тісній співпраці з нашими партнерами, незважаючи на екстремальний дефіцит сировини та перебої на виробничих потужностях наших субпостачальників.

Нестача сировини та надмірне зростання витрат є дедалі більш відчутними, а стрімке зростання цін на ПВХ, сталь та двоокис титану (TiO2) у березні 2021 року вже стало реальністю сьогодення. Окрім цього, вже оголошено про подальші підвищення цін у квітні та травні 2021 року. Лишень за останні 10 місяців зростання ціни на суспензійний ПВХ досягло позначки у +61%.

Жвавий попит та докорінний дефіцит сировини з боку постачальників змальовують нам дотепер ніколи небачений й непрогнозований розвиток подій.

Корегуючи ціни у березні 2021 року, ми виходили з обставин помірного зростання цін на сировину, що спостерігалося ще з осені 2020 року.

SALAMANDER безперервно працює над оптимізацією процесів та упровадженням заходів, щоби принаймні частково перейняти на себе зростання матеріальних витрат, проте подальші безперервно зростаючі ціни на сировину створюють таку динаміку, що просто не може бути стримана одним лишень корегуванням цін.

З огляду на це, вимушені Вам повідомити про

стягнення пов’язаної зі здорожчанням сировини доплати у розмірі 5,4%
на усі поставки товарів з 05.05.2021 року

Ця доплата є необхідною для чинення опору надзвичайному зростанню цін на сировину (передусім на ПВХ) та для здійснення протидії вкрай важкопрогнозованим обставинам.

Звісно, ми ретельно стежитимемо за розвитком ситуації на сировинних ринках та скасуємо вищезазначену доплату, щойно буде досягнуто стабільного рівня цін попередніх років.

Внаслідок теперішнього жорсткого дефіциту сировини ми маємо змогу гарантувати постачання лишень запланованих обсягів товару.

Щиро дякуємо Вам за розуміння та подальшу співпрацю, сповнену духом партнерства та довіри!

Повноважні регіональні представники та уся команда концерну Salamander Industrie-Produkte GmbH завжди до Ваших послуг у разі виникнення будь-яких запитань з Вашого боку.

--
З побажаннями миру й добробуту
Щиро Ваша команда SALAMANDER



Возврат к списку

© Вікно Центр 2016-2023



м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14
м. Пустомити, вул. Космічна, 5
м. Дніпро, вул. Д.Галицького, 2а

E-mail: info@viknocenter.com.ua
Телефон:
+38 (044) 503-08-30
+38 (067) 443-23-49
Впроваджено
VSRT3S1_VILKA