HELP UKRAINE TOGETHER

19 Лютого 2023 року
HELP UKRAINE TOGETHER

СЛАВА УКРАЇНІ ! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ ТА РОЗВИТКУ !

Всім НЕЗЛАМНИМ

Навіть в такі важкі часи для України, та неймовірні випробовування для кожного громадянина, попри ризики та небезпеку, ТОВ «Вікно Центр» не припиняли та продовжує працювати на усіх трьох наших майданчиках Львів/Київ/Дніпро, підтримуючи на кожному повний асортимент продукції. Наші склади забезпечені резервами на випадок непередбачуваних ситуацій, а наші співробітники завжди готові прийти на допомогу по технічним питанням.

Команда ТОВ "Вікно Центр" завжди йде пліч-о-пліч з нашими клієнтами і робить все можливе щоб підтримати вас.

Разом із нашими польськими партнерами, компанією ECO IN, ми запускаємо програму «Help Ukraine together», в рамках якої маємо нагоду повідомити про кілька важливих новин:

  1. В межах проекту «Help Ukraine together» проведено масштабну роботу та плідні переговори з постачальниками сировини для виробництва поліуретану eco pur C. В результаті яких маємо можливість на поточний момент (погоджено на певний об'єм), надавати знижку на поліуретановий герметик eco pur C – 4%, відповідно актуальна ціна з 01.03 буде становити 3.12 EUR/L. Про будь які подальші зміни в ціні ми, як завжди, будемо попереджати вас завчасно письмово, та у розділі новин на нашому сайті.

  2. У зв'язку із впровадженням на території України європейських норм по виробництву склопакетів, а саме EN 1279 (2018), – наразі формується контролюючий орган за виконанням та впровадженням, ТОВ «Вікно Центр» спільно з польськими партнерами, компанією ECO IN, в межах проекту «Help Ukraine together» запускає програму по допомозі партнерам розібратись в даному нововведенні, від консультацій до повного супроводу по отриманню відповідних сертифікатів.

    Хочемо зазначити, що на сьогоднішній день, вже кілька наших клієнтів успішно пройшли випробовування та отримали відповідні сертифікати від європейської лабораторії, а взірці деяких на даний момент знаходяться на тестуванні.

    Тестування займає тривалий період, до 11 тижнів самих тестів + виготовлення взірців, транспортування та попередня перевірка лабораторією ECO IN на відповідність нормам.


Сердечно дякуємо за плідну й конструктивну співпрацю!

Щиро Ваша,
Команда Вікно Центр



Возврат к списку

© Вікно Центр 2016-2023



м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14
м. Пустомити, вул. Космічна, 5
м. Дніпро, вул. Д.Галицького, 2а

E-mail: info@viknocenter.com.ua
Телефон:
+38 (044) 503-08-30
+38 (067) 443-23-49
Впроваджено
VSRT3S1_VILKA