Зміна цін на SALAMANDER в листопаді

8 Листопада 2021 року
Зміна цін на SALAMANDER в листопаді

Вельмишановний Партнере!

Надалі спостерігається відчутний дефіцит сировини з боку наших постачальників, а також подальше зростання цін у галузі ПВХ. Протягом кількох останніх місяців ми вимушені акцептувати надмірне підвищення цін від наших постачальників. На жаль, цю тенденцію не буде припинено найближчими місяцями, і вже було анонсовано подальше зростання цін.

Зважаючи на вищевикладене, цим листом вимушені повідомити Вам про:
скасування тимчасової доплати у розмірі 15,1%
та запровадження пов’язаної зі здорожчанням сировини доплати у розмірі 20,0% на усі поставки товарів з 22-го листопада 2021 року натомість.

Звісно, ми й надалі ретельно стежитимемо за розвитком ситуації на сировинних ринках та крок за кроком скасуємо вищезазначену доплату, щойно буде досягнуто стабільного рівня цін попередніх років.

Внаслідок теперішнього жорсткого дефіциту сировини ми маємо змогу гарантувати постачання обсягів товару лишень у звичних межах.

У плідній співпраці з Вами нам вдавалося досягати цієї мети до теперішнього часу. Даним листом засвідчуємо Вам свою щиру подяку за Вашу партнерську підтримку. Попереду на нас чекають сповнені викликів тижні, проте ми твердо переконані, що РАЗОМ МИ ВПОРАЄМОСЬ.

Просимо Вашого розуміння та сподіваємось на подальшу співпрацю, сповнену духом партнерства та довіри!

Повноважні регіональні представники та уся команда концерну Salamander Industrie-Produkte GmbH завжди до Ваших послуг у разі виникнення будь-яких запитань з Вашого боку.

--
Щиро Ваша
команда SALAMANDER



Возврат к списку

© Вікно Центр 2016-2023



м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14
м. Львів, вул. Стрийська, 85а
м. Дніпро, вул. Д.Галицького, 2а

E-mail: info@viknocenter.com.ua
Телефон:
+38 (044) 503-08-30
+38 (067) 443-23-49
Впроваджено
VSRT3S1_VILKA