Зміна цін на SALAMANDER в лютому 2022

1 Лютого 2022 року
Зміна цін на SALAMANDER в лютому 2022

Найдобрішого Вам дня, вельмишановні Партнери!

Як було попередньо анонсовано, з 21 лютого 2022 року мало відбутися корегування базисних цін на профільні системи SALAMANDER.

Перегляд цін на сировину в річних контрактах від наших постачальників у напрямку їх суттєвого підвищення, подальший неспокій та волатильність на спотових ринках ПВХ, на жаль, не залишають нам іншого вибору, окрім відповідного реагування на ці процеси.

За даними наших власних ринкових досліджень та інсайдерської інформації від наших партнерів та фахівців ринку світлопрозорих конструкцій, Ваш надійний партнер – концерн Salamander Industrie-Produkte GmbH – здійснив одне з АБСОЛЮТНО НАЙМЕНШИХ корегувань своїх відпускних цін у 2021 році у порівнянні з іншими учасниками ринку, вкотре підтвердивши свою клієнтоорієнтованість та готовність приймати на себе відчутну частину ударів, викликів і потрясінь, що надходять з боку сировинних ринків.

Ось і цього разу ми вирішили НЕ здійснювати корегування базисних цін, обмежившись наразі лишень застосуванням чергової тимчасової доплати, пов’язаної зі здорожчанням сировини.

З огляду на це, даним повідомляємо Вам про:
скасування тимчасової доплати у розмірі 25,9% та запровадження пов’язаної зі здорожчанням сировини доплати у розмірі 34% на усі поставки товарів з 21-го лютого 2022 року натомість.

Звісно, ми й надалі ретельно стежитимемо за розвитком ситуації на сировинних ринках та крок за кроком скасуємо вищезазначену доплату, щойно буде досягнуто стабільного рівня цін попередніх років.

Внаслідок теперішнього жорсткого дефіциту сировини ми маємо змогу гарантувати постачання обсягів товару лишень у звичних межах.

Просимо Вашого розуміння та сподіваємось на подальшу співпрацю, сповнену духом партнерства та довіри!

Повноважні регіональні представники та уся команда концерну Salamander Industrie-Produkte GmbH завжди до Ваших послуг у разі виникнення будь-яких запитань з Вашого боку.

--
Щиро Ваша
команда SALAMANDER



Возврат к списку

© Вікно Центр 2016-2023



м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14
м. Пустомити, вул. Космічна, 5
м. Дніпро, вул. Д.Галицького, 2а

E-mail: info@viknocenter.com.ua
Телефон:
+38 (044) 503-08-30
+38 (067) 443-23-49
Впроваджено
VSRT3S1_VILKA