Зміна цін на SALAMANDER в січні 2022

4 Січня 2022 року
Зміна цін на SALAMANDER в січні 2022

Наші найщиріші вітання у Новому році, вельмишановні Партнери!

Як було попередньо анонсовано, цьогоріч нас очікують чергові корегування цін на ПВХ-сировину.

Наприкінці 2021 року ми припускали, що ціни на сировину мали б стабілізуватися до кінця року – й без того на недосяжному досі рівні. Насправді ж ціни на сировину продовжують безконтрольно зростати, а в прийдешньому році вже оголошено подальше їх підвищення. Зважаючи на стабільно високий попит у будівельному сегменті та загальний дефіцит на світових сировинних ринках, наявних кількостей все ще недостатньо.

Через довготривалу нестачу сировини та пов’язане з цим шалене зростання цін на ресурси, а також перебої в ланцюгах постачання, загальний ціновий тиск розвивається й надалі. З огляду на рекордний рівень у будівельній галузі, а також на стійку високу будівельну кон’юнктуру, ми продовжуємо потерпати від надзвичайного зростання цін та дефіциту у ланцюжку вартості. Зокрема, значно зросли витрати на енергію та транспорт.

Всеосяжне глобальне зростання цін неможливо зобразити в калькуляціях і компенсувати одним лишень постійним вичерпанням усього раціоналізаторського потенціалу.

З огляду на це, вимушені Вам повідомити про:
скасування тимчасової доплати у розмірі 20,0%
та запровадження пов’язаної зі здорожчанням сировини доплати у розмірі 25,9% на усі поставки товарів з 10-го січня 2022 року натомість.

Через високе зростання вартості транспорту та центральних джерел енергії, що впливає на прямі матеріальні витрати ключової сировини, окрім цього, з 21 лютого 2022 року має відбутися корегування базисних цін. Остаточно визначену ставку корегування ми заздалегідь повідомимо Вам у середині січня.

Звісно, ми й надалі ретельно стежитимемо за розвитком ситуації на сировинних ринках та крок за кроком скасуємо вищезазначену доплату, щойно буде досягнуто стабільного рівня цін попередніх років.

Внаслідок теперішнього жорсткого дефіциту сировини ми маємо змогу гарантувати постачання обсягів товару лишень у звичних межах.

Просимо Вашого розуміння та сподіваємось на подальшу співпрацю, сповнену духом партнерства та довіри!

Повноважні регіональні представники та уся команда концерну Salamander Industrie-Produkte GmbH завжди до Ваших послуг у разі виникнення будь-яких запитань з Вашого боку.

--
Щиро Ваша
команда SALAMANDER



Возврат к списку

© Вікно Центр 2016-2023



м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14
м. Пустомити, вул. Космічна, 5
м. Дніпро, вул. Д.Галицького, 2а

E-mail: info@viknocenter.com.ua
Телефон:
+38 (044) 503-08-30
+38 (067) 443-23-49
Впроваджено
VSRT3S1_VILKA