Зміна цін на SALAMANDER в травні 2022

9 Травня 2022 року
Зміна цін на SALAMANDER в травні 2022

Слава нескореному й незламному народу України!

Уся команда SALAMANDER в Німеччині та Польщі захоплюється нашою стійкістю, волею й боротьбою, палко вболіває за всіх нас, щиро прагне нашої Перемоги й звитяги української демократії та активно надсилає необхідну гуманітарну та парамілітарну допомогу нашим Захисникам на верхній межі своїх фінансових та правових можливостей!

Proud to be UKRAINIAN! Proud to be SALAMANDER!

Ба більше, виключно українських партнерів концерну SALAMANDER оминуло загальносвітове підвищення цін від 19.04.2022 року.

Однак, усім нам, на жаль, щоденно доводиться мати справу з глобальними й багаторівневими збоями в ланцюгу постачання. З боку наших постачальників сировини та послуг ми отримуємо динамічне підвищення цін у досі небачених масштабах, зважаючи на економічні, логістичні та енергетичні наслідки війни, розв’язаної рашистською московією у Серці Вільної Європи…

З огляду на це, даним вимушені повідомити Вам про:
скасування тимчасової доплати у розмірі 34%
та запровадження пов’язаної зі здорожчанням сировини доплати у розмірі 43% на усі поставки товарів з 16-го травня 2022 року натомість.

Звісно, ми й надалі ретельно стежитимемо за розвитком ситуації на сировинних ринках та крок за кроком скасуємо вищезазначену доплату, щойно буде досягнуто стабільного рівня цін попередніх років.

Внаслідок теперішнього жорсткого дефіциту сировини ми маємо змогу гарантувати постачання обсягів товару лишень у звичних межах.

Просимо Вашого розуміння та сподіваємось на подальшу співпрацю, сповнену духом партнерства та довіри!

Повноважні регіональні представники та уся команда концерну Salamander Industrie-Produkte GmbH завжди до Ваших послуг у разі виникнення будь-яких запитань з Вашого боку.

УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ!

--
Щиро Ваша
команда SALAMANDER



Возврат к списку

© Вікно Центр 2016-2023



м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14
м. Львів, вул. Стрийська, 85а
м. Дніпро, вул. Д.Галицького, 2а

E-mail: info@viknocenter.com.ua
Телефон:
+38 (044) 503-08-30
+38 (067) 443-23-49
Впроваджено
VSRT3S1_VILKA