Доплата до інфляції на SALAMANDER станом на 16 червня 2021 року

8 Червня 2021 року
Доплата до інфляції на SALAMANDER станом на 16 червня 2021 року

Вельмишановний Партнере!

Світові ринки сировини зостаються й надалі вкрай напруженими, і наразі не вбачається жодного покращення. Нестача сировини, а також зростання цін на ПВХ, сталь та діоксид титану мали своє радикальне продовження з моменту нашого останнього листа від 24 квітня 2021 року.

Цю тенденцію зображено на доданому графіку, що наглядно ілюструє динаміку цін на суспензійний ПВХ за останні 8 років до рівня травня 2021 року:

Preise S-PVC.png

З доданого графіку відразу стає очевидним, що, з огляду на подальше безперервне зростання цін та надзвичайний дефіцит сировини, настав такий розвиток подій, який ми не можемо компенсувати власноруч.

Звісно, нашою найвищою ціллю залишається гарантування надійності поставок для всіх Партнерів.

Оскільки ми разом й пліч-о-пліч перебуваємо в умовах надзвичайної та вкрай складної ситуації, цим листом вимушені Вам повідомити про:

скасування тимчасової доплати у розмірі 5,4% та запровадження пов’язаної зі здорожчанням сировини доплати у розмірі 11,2% на усі поставки товарів з 16-го червня 2021 року натомість.

Звісно, ми й надалі ретельно стежитимемо за розвитком ситуації на сировинних ринках та крок за кроком скасуємо вищезазначену доплату, щойно буде досягнуто стабільного рівня цін попередніх років.

Внаслідок теперішнього жорсткого дефіциту сировини ми маємо змогу гарантувати постачання обсягів товару лишень у звичних межах. У разі надходження з боку Партнерів незвично високих обсягів замовлень, просимо розуміння з приводу того, що ми будемо не здатні реалізувати такі замовлення внаслідок обмеженої кількості сировини та будемо змушені зменшувати їх у разі необхідності.

Щоби й надалі залишатись Вашим партнером із постачання високоякісних профільних систем, ці заходи є, на жаль, невідворотними.

Нам украй прикро через такий розвиток подій, та все ж ми просимо про Ваше розуміння. Щиро дякуємо Вам за подальшу співпрацю, сповнену духом партнерства та довіри!

Повноважні регіональні представники та уся команда концерну Salamander Industrie-Produkte GmbH завжди до Ваших послуг у разі виникнення будь-яких запитань з Вашого боку.

--
Щиро Ваша
команда SALAMANDER



Возврат к списку

© Вікно Центр 2016-2023



м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14
м. Пустомити, вул. Космічна, 5
м. Дніпро, вул. Д.Галицького, 2а

E-mail: info@viknocenter.com.ua
Телефон:
+38 (044) 503-08-30
+38 (067) 443-23-49
Впроваджено
VSRT3S1_VILKA